Saknad, aldrig glömd säsong 6 bekräftad – Detta vet vi

Saknad, aldrig glömd säsong 6 bekräftad – Detta vet vi

Filmtopp
30 oktober 2023 kl. 17:00

Både Sinéad Keenan och Sanjeev Bhaskar återvänder

Håller du tummarna för att få se "Saknad, aldrig glömd" säsong 6? Då kan vi meddela att den blir av. Vi vet även några få detaljer om vad som väntar oss.

Det brittiska kriminaldramat Saknad, aldrig glömd (på engelska: Unforgotten) har rullat sedan 2015 och med tiden blivit en stor tittarfavorit. Även här i Sverige har serien gått väldigt starkt med ett stort intresse varje gång vi förses med nya avsnitt. Har du sett färdigt den femte säsongen och undrar vad som händer härnäst, så kan vi ge dig det glädjande beskedet att Saknad, aldrig glömd säsong 6 blir av. Den är dessutom på god väg.

I våras gav ITV som distribuerar serien grönt ljus för en fortsättning Sinéad Keenan och Sanjeev Bhaskar tillbaka i sina roller. Det är förståeligt eftersom premiären av säsong 5 var kanalens mest sedda sändning under hela 2023. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan förvänta oss av nästa vända.

Saknad, aldrig glömd säsong 6 bekräftad – Detta vet vi!
Foto: ITV.

Det här vet vi om Saknad, aldrig glömd säsong 6

Det vi om handlingen i den sjätte säsongen av Saknad, aldrig glömd är att den kommer följa detektiverna när de utreder ett annat cold case-fall. Under sitt grävande i mordet nystas stora hemligheter upp. Samtliga sex avsnitt har spelats in i sommar och är skrivna av Chris Lang som författat majoriteten av de tidigare, vilket innebär att tittarna kan förvänta sig fortsatt hög nivå. 

Det finns ännu inget premiärdatum för Saknad, aldrig glömd säsong 6 men den förväntas att släppas någon gång under februari-april 2024. När den kommer till den svenska marknaden får vi be att återkomma om. Troligtvis dyker den likt femte säsongen upp på SVT Play till hösten. Det är fullt möjligt att kommande avsnitt dyker upp på BritBox tidigare eftersom tjänsten specialiserar sig på brittiska produktioner.

I Sverige visas serien på SVT Play och BritBox. Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt den.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL