På premiären av “The Perfect Pickup”

På premiären av “The Perfect Pickup”

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 12:26 | Publicerad 26 juli 2016 kl. 20:00
Andra fr.v. Chad Rook
Fr. v. Derek Gilroy, Chad Rook, Emily Maddison, Nathan Witte och Jaime M. Callica.

Utanför den anrika biografen Rio Theatre, strax utanför Vancouvers stadskärna, byggs kön snabbt upp. Publiken som har kommit till den exklusiva förhandsvisningen av Chad Rooks nya film The Perfect Pickup har fått en personlig inbjudan – det går alltså inte att köpa biljetter till visningen.

Det duggregnar lätt när vakten öppnar dörren för att pricka av oss på gästlistan medan han inspekterar våra ID. Inte bara för att bekräfta vår identitet utan också vår ålder. Rio Theatre är nämligen en av de biografer i Vancouver där man faktiskt kan köpa alkohol och ha med sig in i salongen.

Själva lobbyn är liten och direkt till höger finns det som gör denna visningen lite extra speciell – en röd matta. Nästan direkt när jag kommer in blir jag mött av mannen bakom filmen, Chad Rook. Han är lite nervös men glad och trevlig att prata med. Han tackar för att jag kom innan han blir tillkallad för en intervju på den röda mattan.

Lobbyn fylls snabbt upp med finklätt folk och ljudnivån stiger med varje person som kommer innanför dörren. Hur jag än försöker så kan jag inte höra annat än mummel från intervjuerna som hålls på den röda mattan med filmens skådespelare.

Innan filmen börjar stiger Chad Rook och Nathan Witte, en av skådespelarna, ut på scenen och presenterar filmen. De berättar att det tog dem fyra år för deras idé att nå filmduken framför oss. Innan projektorn börjar rulla passar de också på att tacka oss för att vi kom, tacka alla som hjälpt till och stöttat och hoppas att vi kommer njuta av filmen. Så dämpas ljuset och allt blir tyst.

The Perfect Pickup följer Adam (Chad Rook), den supersnälla killen som alltid blir dumpad, just för att han är för snäll; Corey (Nathan Witte), en självkär player, nörden Randall (Jaime M. Callica), som gör allt för att få alla att gilla honom, och Greg (Derek Gilroy) vars övervikt gör honom lite osäker, i deras jakt på det perfekta sättet att charma kvinnligt sällskap.

Publiken jublar och skriker när de olika skådespelarna kommer upp på bioduken och när Corey... visar upp sig. Vid flera tillfällen skrattar hela publiken rakt ut och applåderar åt de roliga scenerna och karaktärerna.

När filmen är över, kommer skådespelarna upp på scenen igen och ger ett extra tack till alla som jobbat på filmen och för allt stöd. Efteråt så blir det fler personliga tack och mingel medan foton tas på röda mattan, både med och utan skådespelarna, som flitigt får stå och le framför de blixtrande kamerorna, innan folk börjar bege sig hemåt efter en lyckad premiär.

The Perfect Pickup är så färsk att det ännu inte finns någon officiell trailer. Chad Rook har därför gett oss detta, ännu opublicerade, klipp från filmen.

[video width="1920" height="1040" mp4="http://www.filmtopp.se/wp-content/uploads/2016/07/FILM-SCENE.mp4"][/video]

Thilda Rimsäter

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL