Jessica Almenäs leder Love is Blind Sverige – då har programmet premiär

Love is Blind Sverige säsong 2 – Netflix svarar

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:01 | Publicerad 26 januari 2024 kl. 11:01

Inte det klara besked många hoppats på

Tittarna hoppas på att få se "Love is Blind Sverige" säsong 2. Här är hur statusen ser ut på realityserien för stunden.

"Love is Blind Sverige" har bjudit med tittarna på en enorm resa där 32 singlar fått träffas i kapslar utan att se varandra, till att få bo ihop i par och senare möta varandra uppe på altaret för att svara ja eller nej på frågan om de vill gifta sig. Serien har beskrivits av många som den friska fläkt dejtingprogrammen behöver – det finns inget som känns urholkat med formatet som helt och hållet fängslat tittarna.

Så vad är statusen på Love is Blind Sverige säsong 2, är det en självklarhet att den att blir av på Netflix eller finns det trots succén skäl att oroa sig runt en fortsättning?

Love is Blind Sverige säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Kommer Love is Blind säsong 2? Netflix svarar

I skrivande stund har Netflix inte gett något besked runt en andra säsong av Love is Blind Sverige. Det finns heller inte att hitta sådan information på produktionsbolaget Mastiffs hemsida. Vidare har Netflix även varit väldigt noggranna med att inte kalla det vi har sett för "den första säsongen", utan de har lämnat det öppet för att eventuellt stänga ned satsningen om den skulle misslyckas.

I en kommentar till Filmtopp svarar Netflix på frågan om vi kommer att få se Love is Blind säsong 2. De svarar då följande: 

– Just nu är det fullt fokus på nuvarande säsong för vår del.

Men oavsett deras svar kan vi inte i vår vildaste fantasi föreställa oss att de skulle fimpa serien. Den har varit en fenomenalt stor succé. Love is Blind Sverige är inte bara Netflix mest populära serie i Sverige – den har även fått stor bevakning utomlands, där media från hela världen bevakar vad som händer i avsnitten. Något mer som är talande för att vi får en fortsättning är seriens andra upplagor där de som hunnit rulla ett längre tag fått flera säsonger.  

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Love is Blind Sverige" säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL