Recension: Griselda (säsong 1) – Sofía Vergara imponerar i kartelldrama

Griselda säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
29 januari 2024 kl. 19:01

Ser inte ut att bli någon mer säsong av Netflix nya serie

Gangsterserien med Sofia Vergara ser ut att stanna vid en första och enda säsong. Här är varför vi inte tror på Griselda säsong 2.

Med sin nya serie får vi se Modern Family-stjärnan Sofia Vergara i en helt annorlunda tappning än vad vi blivit vana vid med åren. Här spelar hon titelkaraktären Griselda Blanco som på 1970- och 80-talet etablerade en av tidernas mäktigaste karteller i Miami. Serien har på kort tid gjort sig väldigt populär på Netflix och fått fina omdömen i diverse tidningar (läs Filmtopps recension här), men trots detta räknar vi inte med att få se Griselda säsong 2 på streamingtjänsten.

Griselda säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Griselda säsong 2 – Detta vet vi

Netflix har ännu inte gått ut med om de kommer göra fortsättning på Griselda och anledningen till detta är så enkel som följande: produktionen är en miniserie, som alltså är tänkt att endast vara en säsong lång. Med andra ord har det inte funnits några planer på att göra fler avsnitt. Den som har sett serien har också koll på att man berättar färdigt Griselda Blancos historia som är en av klassiskt uppgång och fall. 

Vidare finns det ingen involverad i produktionen som gett oss hopp att tro på en mirakulös vändning där Netflix väljer att ta tillbaka produktionen för en till vända. Skulle något sådant ske så ska vi se till att vara först med att uppdatera dig. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL