Kommer Lupin säsong 4? Skaparen svarar på frågan

Kommer Lupin säsong 4? Skaparen svarar på frågan

Axel Diedrichs
31 oktober 2023 kl. 18:10

Blir det en del 4 av Lupin på Netflix?

Den tredje delen finns att se i sin helhet på Netflix. Men hur ser det ut med Lupin säsong 4, kan vi förvänta oss att den blir av? Skaparen svarar.

Den första säsongen av Lupin med Omar Sy i huvudrollen släpptes i juni 2021 och blev en omedelbar succé på Netflix. Sedan dess har vi fått se ytterligare två säsonger (eller delar, som det även kallas i det här fallet) där den senaste hade premiär i början på oktober. Båda har de hållit jämnhög nivå med den första.

Är du en av de tittare som sett samtliga 17 avsnitt och vill veta vad som händer härnäst? I en intervju svarar en av seriens skapare på frågan runt Lupin säsong 4.

Kommer Lupin säsong 4? Skaparen svarar på frågan
Fortsätter berättelsen med Lupin del 4? Foto: Netflix.

Skaparens svar runt Lupin säsong 4 (del 4)

Netflix har inte gått ut med att vi får se en fjärde säsong av Lupin. Däremot lär det bara vara en tidsfråga innan de ger den grönt ljus. I en intervju med tidningen Radio Times diskuterar medskaparen och författaren George Kay seriens framtid. Även om han inte kan säga med säkerhet att det blir en fortsättning, så menar han att det är högst sannolikt. Serien är designad för att kunna pågå ett bra tag till:

– De här serierna är medvetet gjorda för att kunna pågå en lång tid, säger George Kay till Radio Times och fortsätter: 

– Den enda lilla oron är inte om det tar slut på fantastiska ställen i Paris att stjäla ifrån. Det är att se till att vi alltid har kärnan intakt med spännande relationer att fortsätta utforska. 

Efter den tredje säsongen finns det en hel frågor som tittarna vill ha besvarade runt Assane och vad som händer i hans privatliv. Om det bestämt blir en fortsättning på serien är upp till Netflix, menar Kay: 

– Det är bara de som kan tillåta oss att fortsätta med säkerhet, men hela konstruktionen finns där för att vi ska kunna bygga vidare serien, säger han. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt Lupin säsong 4.

NÄSTA ARTIKEL