Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
No Time to Die.

Filmcirkeln – avsnitt 30: No Time to Die (2021)

Filmcirkeln
Filmcirkeln | Artikel
13 oktober 2021
Filmcirkeln
Filmcirkeln | Artikel
13 oktober 2021

No Time to Die

Välkommen till Filmcirkeln, podcasten där Vidar, Marcus och David varje vecka diskuterar en film som de har sett.

I avsnitt 30 av Filmcirkeln pratar vi om Daniel Craigs sista film som James Bond, No Time to Die (regi: Cary Joji Fukunaga)

I en enda stor spoiler-fest ventilerar vi våra åsikter och tankar om den efterlängtade Bond-filmen. Hur var Rami Malek som skurk och hur fungerar det med en mer personlig handling för vår hjälte? Vi reflekterar även över Craigs tid som agent 007 och jämför med de andra skådespelarnas tolkningar. Vi blickar också framåt – vad förväntar vi oss framöver och vad vill vi se? Vem ska spela Bond efter Craig? Ska man förnya sig och göra något radikalt nytänkande eller ska man istället hitta tillbaka till de gamla filmernas känsla och stil?

Slutligen korar vi också både vår favorit-Bondskådis och Bondfilm i den långa filmserien. Så ta på dig din smoking, mixa en drink och häng med!

Spoilervarning! Se filmen innan du lyssnar på avsnittet.

Om podcasten Filmcirkeln

Filmcirkeln.

Filmcirkeln är podcasten där filmnördarna David, Vidar och Marcus varje vecka samlas för att diskutera en film som de precis sett. I en enda lång filmstafett så tipsar trion varandra om bra, dåliga, klassiska, aktuella, smala och breda filmer.

Följ oss på Facebook & Instagram under "Filmcirkeln".

Du hittar oss även på Letterboxd där vi samlar våra betyg på filmtitlarna vi diskuterar. 

 

NÄSTA ARTIKEL