Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailerfest på årets Super Bowl

Trailerfest på årets Super Bowl

Eric Diedrichs | Annat
05 februari 2018
Eric Diedrichs | Annat
05 februari 2018

Super Bowl 2018 bjuder på efterlängtade trailers och klipp.

Westworld säsong 2 har snart premiär menar Evan Rachel Wood
Foto: HBO Nordic.

I natt är det dags för den 52 upplagan av Super Bowl, en av världens största sportevent. Det är här som finalen i den amerikanska fotbollsligan NFL äger rum. I år står kampen mellan Philadelphia Eagles och The New England Patriots. Under eventet släpps också mängder av efterlängtade film och serie-trailers. 

Nu är det bara timmar kvar till en av årets största sportfester, Super Bowl, som nu arrangeras för 52 gången. På Super Bowl är det dags att kröna säsongens mästarlag i den amerikanska fotbollsligan NFL. Kampen står denna gången mellan Philadelphia Eagles och The New England Patriots, eller "Eagles" mot "Patriots", som lagen oftast refereras till.

Även om Super Bowl i första hand är en sporthändelse är det också en fest präglad av musik och film. I halvtidsunderhållningen kommer Justin Timberlake framträda i vad som beskrivs som en "spektakulär show". Modedesignern Stella McCarty ska stå för hans klädnad. Likaså kommer flera trailers till olika serier och filmer att släppas och ofta får vi se roliga klipp av diverse kändisar.

Förra året fick vi exempelvis se klipp av Stranger Things, The Walking Dead, Ghost in the Shell och Guardians of the Galaxy vol. 2. Exakt vilka trailers som kommer att släppas i år vet vi inte, men vi kommer att uppdatera den här artikeln på löpande band så håll ögonen öppna!

Här är trailers som har haft premiär på årets Superbowl. Det är allt från nya Crocodile Dundee till filmen om Han Solo. Se dem här!

Mission: Impossible 6

Solo: A Star Wars Story

Avengers: Infinity War

Jurassic World 2

Dundee

Skyscraper

Westworld säsong 2

https://youtu.be/p1WRoxsrBLY

Ser du fram emot film- och serieåret 2018?