Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i Titanic. Foto: 20th Century Fox.

Tävling! Hur mycket kan du om tidernas mest romantiska filmer?

Andreas Ziegler | Annat
07 augusti 2021
Andreas Ziegler | Annat
07 augusti 2021

Vinn ett signerat exemplar av Se på mig – en ny romantisk bok

Sommaren är kanske den mest romantiska årstiden. Därför har vi nu en tävling i samarbete med författaren Signe Bäckman. Svara på några frågor om romantiska filmer och vinn ett signerat exemplar av Signes nya bok, ”Se på mig”.

"Se på mig" är Signe Bäckmans debutbok. Den handlar om Felicia, som hade en het passionerad natt med Jean, den snyggaste och charmigaste killen hon någonsin träffat, som även råkade vara en av hennes bästa vänner. Deras kärlekshistoria blev dock kort. Hon lämnades med ett brustet hjärta. Efter fem år kommer han tillbaka in i hennes liv. Såren han lämnade efter sig i hennes själ har fortfarande inte läkt. Hon borde inte vilja ha med honom att göra. Saken är den att han ser på henne som ingen annan gör.

För omslaget valde Signe Bäckman och Lava Förlag att gå på en retro-känsla med gammaldags 3D-glasögon. Bild: Lava Förlag.
För omslaget valde Signe Bäckman och Lava Förlag att gå på en retro-känsla med gammaldags 3D-glasögon. Bild: Lava Förlag.

"Se på mig" är rykande het romance, som finns tillgänglig i tryckt format på Bokus och Adlibris.

Till hösten kommer "Se på mig" även ut som ljudbok, som ni redan nu kan spara i ert bibliotek på Storytel.

Liksom alla vi på redaktionen här på Filmtopp, och många av er läsare, är Signe en sann cineast. Det sägs att man ska skriva det man känner till. I Signes fall resulterade detta i att karaktären Felicia är filmskribent i Göteborg (dock inte på Filmtopp, som dessvärre inte är med i boken). Boken är fylld av filmreferenser och bjuder på ett och annat tips på filmer att se, främst i den romantiska genren.

Signe har sammanställt frågor om sina favoritfilmer i den romantiska genren. Om du svarar rätt på alla tre frågor har du möjligheten att vinna ett signerat exemplar av Se på mig, som är utmärkt sommarläsning.

Vi kommer dra tre vinnare.

NÄSTA ARTIKEL