Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Destroyer

Ladda ner film? Nyaste filmerna med swesub

Filmtopp
Filmtopp | Annat
16 december 2019
Filmtopp
Filmtopp | Annat
16 december 2019

Vill du se bra film offline med svenska undertexter? Vi guidar dig!

Nu för tiden kan vi enkelt se filmer offline när vi vill, var vi vill. Det är nämligen flera av de stora streamingtjänsterna som erbjuder möjligheten att ladda ner film och detta med undertexter. För att hjälpa dig lyfter vi fram de hetaste och nyaste titlarna med swesub!

Film offline på Viaplay

Avengers: Endgame

Bild från Avengers Endgame.
Foto: Marvel.

Avengers: Endgame får vi ta del av den stora uppgörelsen mellan gott och ont. Thanos har skakat om världen och Avengers-gruppen måste dra en rejäl kanin ur hatten för att kunna stoppa total förgörelse. Tiden är knapp och hoppet litet, men så länge det finns en chans kan allting vända. 

Endgame avrundar Marvels tredje fas, som består av strax över 20 stycken filmer. Med andra ord kan vi konstatera att det fanns höga förväntningar på filmen. Många är lyckligtvis överens om att den levererade fullt ut. Tittar vi på IMDb kan vi i skrivande stund se att Endgame har 8.5/10 i betyg, med 658 000 röster. Nu kan du alltså äntligen se filmen lagligt och med swesub. Se också vår lista över Disneys kommande remakes.

Booksmart 

Foto: Annapurna Pictures.

Komedin Booksmart kretsar kring de två bokmalarna Amy och Molly, som en dag inser att de helt missat att ha roligt på gymnasiet. Under hela deras skolsejour har festandet valts bort för att fokusera på studierna – men inte längre! När avslutningsfesten äger rum vill Amy och Molly unna sig själva en riktig knock out-fest, som ska kompensera för deras fyra år av hårt slit. 

Galna kvällar tenderar att mynna ut i oväntade händelseförlopp, och så är onekligen fallet för Amy och Molly. Booksmart är en modern komedi där vi ser två kvinnliga huvudroller på positioner som traditionellt sett ockuperas av män. Det är snuskigt, roligt och smart. 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Foto: Fox Searchlight Pictures.

Den här laddade dramafilmen skildrar en liten stad som skakas om av ett mord på en tjej. Detta leder till att hennes mamma utmanar de auktoritära ledarna, som inte lyckats hitta personen bakom brottet. 

Three Billboards Outside Ebbing Missouri var en av de globala sensationsfilmerna när den kom 2017 och vann två Oscars, för Bästa kvinnliga huvudroll (Frances McDormand) och Bästa manliga biroll (Sam Rockwell). Ett högst sevärt drama. 

The Hustle

The Hustle.
Foto: Metro-Goldwyn-Mayer.

Produktionsbolaget Metro-Goldwyn-Mayer är främst kända för att göra James Bondfilmerna. Här fortsätter de på agent-temat med en ny undercover-story. Den här gången är det komedin The Hustle med Anne Hathaway och Rebel Wilson i huvudrollerna. Två bedragare teamar ihop sig för att ge tillbaka mot de män som tidigare gjort dem ont. 

The Hustle är en härlig och enkel komedi där Anne Hathaway och Rebel Wilson utgör en skön duo. För den som vill koppla av, så kräver den inte någon vidare ansträngning av sin publik. Men en och annan vändpunkt utlovas dock, så du kan inte stänga av helt. 

Film offline på Netflix

Marriage Story

Bild från Marriage Story – en av de bästa nya filmerna med swesub.
Foto: Netflix. 

Netflix har varit riktigt vassa de senaste månaderna med flera starka produktioner. En av dem är skilsmässodramat Marriage Story där ett äktenskap tar slut, men en ny sorts vänskap föds. 

Noah Baumbach är regissören bakom denna enastående gestaltning av ett par som har en mycket invecklad, och framförallt mänsklig, relation till varandra. Nominerad till sex stycken Oscars, bland annat för Bästa manliga huvudroll (Adam Driver) och Bästa kvinnliga huvudroll (Scarlett Johansson). 

The Irishman

Bild från "The Irishman".
Foto: Netflix. 

Den här episka tuffingsagan följer lönnmördaren Frank Sheeran (Robert De Niro) som återberättar sin del i det mystiska försvinnandet av Jimmy Hoffa (Al Pacino), presidenten för ett av USA:s största fackförbund.  

Med The Irishman har Martin Scorsese gjort vad som kan vara hans sista maffiafilm. Men lyckligtvis för oss är den ack så bra. Från regi till skådespeleri. 

Uncut Gems

Adam Sandler i "Uncut Gems".
Foto: Netflix.

Den karismatiske juveleraren Howard är ute på hal is när han står i stor skuld till farliga typer och måste riskera allt på en rad olika stora bets. 

Uncut Gems är en av 2020:s mest hajpade filmer, vilket den förtjänar att vara. För det här är en unik och alldeles knäckande filmupplevelse som får en att bara vilja se mer lysande film, men också mer av Adam Sandler i en seriös roll. 

Film offline på SF Anytime

Joker

Joaquin Phoenix i "Joker" som nu finns med swesub.
Foto: Warner Bros.

Tillsammans med Avengers: Endgame är den motsatta "superhjältefilmen" Joker en av årets största sensationsfilmer. Berättelsen följer Arthur Fleck, som drömmer om att bli komiker. Men med livets gång lär han sig att världen där ute inte är särskilt rolig. Tvärtom är den kall och hård, särskilt mot såna som honom. När bägaren rinner över får samhället lida av konsekvenserna. 

Joker är inte bara en årets mest sedda filmer på bio, den är också en av de mest hyllade. Betyget 8.6/10 på IMDb verkar vara intakt och sammanlagt har filmen 11 Oscarsnomineringar där Joaquin Phoenix är favorit att vinna priset för Bästa manliga huvudroll.

Det: Kapitel 2

Pennywise i "Det: kapitel 2".
Foto: Warner Bros. 

Den älskade skräcksagan fortsätter här med sitt andra och avslutande kapitel. Efter att ha överlevt clownen Pennywises första attack, konfronteras samma gäng av honom igen – den här gången många år senare när de är fullvuxna. Kan de sätta stopp för ondskan en gång för alla? 

Det: Kapitel 2 är längre än sin föregångare, men också mer fartfylld. Rollistan har pimpats till med fina namn i form av James McAvoyBill Hader och Jessica Chastain. En pampig uppgörelse utlovas. 

Once Upon a Time in Hollywood

Poster till "Once Upon a Time in Hollywood".
Foto: Sony Pictures.

Quentin Tarantinos nionde film är en skildring av Los Angeles under slutet på 60-talet. Vi följer TV-stjärnan Rick Dalton som försöker slå sig in på filmscenen. Bredvid sig har han sin stuntdubbel Cliff Booth. I samma saga får vi dessutom återuppleva den fängslande historien om Sharon Tate, skådespelerskan om mördades av Mansonfamiljen. 

Som alltid, så levererar Tarantino här en superskön rulle, med fin ensemble. Den har inte samma fokus på action som Tarantinos tidigare filmer, men det är klart att en del våld utlovas. Filmens största behållningar är Brad Pitt och Leonardo DiCaprio som båda två briljerar och är välförtjänt Oscarsnominerade. 

Det här är våra tips på de hetaste nya titlarna för dig som inte vill ladda ner film gratis med svenska undertexter, utan göra rätt för dig genom att betala för kvaliteten du får. 

NÄSTA ARTIKEL