Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jennifer Karlsson om sin medverkan i Paradise Hotel

Jennifer Karlsson om sin medverkan i Paradise Hotel

Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019
Sebastian Håkansson | Annat
01 september 2019

"Har aldrig varit hetare".

Jennifer Karlsson paradise hotel
Jennifer Karlsson är ute efter revnsch. Foto: Filmtopp Media

"Paradise Hotel har aldrig varit hetare! Det här en säsong PH-fans som jag själv kommer att älska", berättar Rebecca Stella under pressträffen för höstens stora dokusåpa.

Med en glödande lust efter revansch checkar PH-stjärnan Jennifer Karlsson in i avsnitt två av den elfte säsongen av Paradise Hotel. Hon var finalist förra året, men snuvades på en halv miljon kronor när hennes partner kastade kulan. Att sälla upp en gång till och ta revansch var därför lockande.

– Jag ville komma bort från det tråkiga vardagslivet och åka in och ha jävligt kul igen. Att vara med i Paradise Hotel är som att vara med i en film. Jaha, där kommer ett brev och så händer något sjukt kul. Tajmingen var också perfekt för mig att vara med igen eftersom jag var klar med mitt DJ:ande i Barcelona. Plus att jag ville kastade den där jäva kulan, och det är alltid kul att se sig själv på tv!

Eftersom Jennifer varit med en gång tidigare finns det rutin till skillnad från andra deltagare som är med första gången. Att sex månader efter inspelningen uppleva vad man gjorde i huset kan vara ångestfyllt.

"Jag ångrar ingenting".

Jennifer Karlsson
Jennifer Karlsson. Foto: Patricia Recourt/Viafree

– Så länge man inte är elak är det ingen fara. Det är slöseri med tid att ångra massa saker utan gjort är gjort. Den här säsongen var jävligt rolig att spela in och det kommer hända så sjuka saker, som aldrig ha hänt på svensk tv innan. Drama, sex, fyrkanter och svartsjuka. Jag ångrar ingenting.

Med produktionen av dokusåpan är det ett stort hemlighetsmakeri över vilka som ska vara med inför varje säsong. Deltagarna själva måste hålla tyst om sin medverkan, även för nära och kära. En utmaningen är också att de inte får vara aktiva på sina sociala kanaler under inspelningen. Hur gör man egentligen för att gå offline?

– Inför resan till Mexiko försökte jag dra mig undan allt mer successivt utan att säga något. Det hade varit kul att säga man skulle på rehab eller på en spiritual journey, säger Jennifer och skattar.

NÄSTA ARTIKEL