Snart kommer spinoffen på The Big Lebowski

”The Jesus Rolls” är titeln på nästa film i The Big Lebowskis universum.

Foto: Polygram Filmed Entertainment. John Turturro som bowlaren Jesus.

Bröderna Coens klassiker ”The Big Lebowski” är en av filmhistoriens mest älskade komedier. Nu är spinoffen ”The Jesus Rolls” med John Turturro i huvudrollen på väg.

I filmen om softaren The Dude som dras in i en gangsterplot är bowlaren Jesus Quintana bara en biroll. Nu är en film om honom i produktion och den förväntas ha premiär under våren 2020, rapporterar MovieFone.

John Turturro som spelar Jesus har både skrivit manus och regisserat filmen som redan är färdiginspelad. Bröderna Coen är inte direkt delaktiga i projektet men uppges ha omfamnat idén och gett rådgivning till Turturro. Det var först tänkt att filmen skulle heta Going Places men titeln är nu ändrad till The Jesus Rolls.

Handlingen sägs följa bowlaren Jesus och hans missanpassade vänner som med deras sexuella laddningar, utvecklar en överraskande kärlekssaga. I rollerna ser vi Susan Surandon, J.B. Smoove, Audrey Tatou och givetvis Turturro själv.

Ser du fram emot denna spinoff?

About Axel Diedrichs 662 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.