Mysteriet om Herr Länk – 14/6

Mysteriet om Herr Länk har biopremiär 14 juni.

Regi: Chris Butler
Originaltitel: Missing Link
Originalspråk: Engelska
Premiär: 14 jun 2019
Speltid: 1 tim 31 min

För att hitta sina kusiner långt borta i mytomspunna dalen Shangri-La, tar herr Länk hjälp av Lionel Frost, världens bäste upptäckare av mytologiska varelser. Tillsammans med talangfulla äventyrerskan Adelina Fortnight, ger de sig ut på en rolig och nervkittlande resa runt jorden för att leta reda på herr Länks förlorade familj.

Från LAIKA, animationsstudion bakom The Boxtrolls, kommer nu ett storslaget äventyr om charmige herr Länk, den siste av sin art, som länge längtat efter sällskap och en plats där han hör hemma. En spännande äventyrsresa för hela familjen!

Svenska röster av: David Hellenius, Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Lill Lindfors

Mysteriet om Herr Länk har biopremiär 14 juni.

About Axel Diedrichs 663 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.