Quentin Tarantinos kommande film ”blir hans mest personliga”

Producenten lovordar ”Once Upon a Time in Hollywood”.

Foto: Paris Match – Quentin Tarantino.

Den kommande Quentin Tarantino-filmen ”Once Upon a Time in Hollywood” har premiär i slutet av sommaren, närmre bestämt den 9 augusti. Denna film sägs bli hans mest personliga.

I början av produktionen trodde nyfikna att filmen uteslutande skulle handla om Mansonfamiljen och hur de mördar kändisen Sharon Tate som spelas av Margot Robbie. Men allt eftersom flera detaljer dykt upp kring filmen så förstår vi att den delen är en betydligt mindre del av filmen. Once Upon a Time in Hollywood utspelar sig 1969 och vi får där följa Leonardo DiCaprio som spelar en före detta western skådespelare Rick Dalton som vill hitta tillbaka och bli känd igen. Med sig har han sin stuntdubbel Cliff, som spelas av Brad Pitt.

En av producenterna bakom filmen David Heyman deltog i en intervju med Entertainment Weekly där han berättade att filmen är Tarantinos mest personliga:

Filmen berättar om de tre klasserna i Hollywood. Den glamorösa genom Sharon, den nekade stjärnan genom Rick och så har vi hans vän Cliff, som visar en mer ödmjuk sida. Detta är först och främst en film om vänskap och hur stark den kan vara. Den är också Quentins mest personliga. Detta är hans minnen från uppväxten i Los Angeles och hans fascination för Hollywood.

Tyvärr kommer inte filmen vara klar i tid för att visas på den stora filmfestivalen Cannes. Istället får kritiker och publik vänta till premiären 8 augusti.

Kolla in bilder från Once Upon a Time in Hollywood!

Vad tycker du om Tarantino, ser du fram emot hans nionde film?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.