Morgan Freeman i The Hitmans Bodyguard 2

Morgan Freeman spelar mot Ryan Reynolds, Salma Hayek och Samuel L. Jackson i ”The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. En bild av Morgan FreemanFoto: Lionsgate.

Den Oscarsbelönade skådespelaren Morgan Freeman har nu fått en roll i actionfilmen ”The Hitman’s Wife’s Bodyguard, som är en uppföljare på filmen från 2017.

Enligt Hollywood Reporter kommer vi att få återse de stora skådespelarna från den första filmen; Ryan Reynolds, Salma Hayek, Gary Oldman och sist men inte minst Samuel L. Jackson. De rapporterar även att Morgan Freeman kommer att ansluta sig till projektet, som görs av Lionsgate och Millenium films.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard påbörjar sin inspelning i slutet av denna månad. Vi får följa Bryce (Reynolds) som ansluter sig till Darius (Jackson) och hans fru Sonia (Hayek) på ett uppdrag i Amalfikusten. Regissören Patrick Hughes kommer återigen att stå bakom rodret.

Den första filmen The Hitman’s Bodyguard släpptes 2017 och hade en budget på 30 miljoner dollar. Den gjorde en vinst på hela 180 miljoner.

Läs Filmtopps recension av The Hitman’s Bodyguard!

Ser du fram emot mer action med Morgan Freeman?

About Kristian Andersson 1289 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.