Två uppföljare till Zootropolis på gång

Disney Planerar två nya Zootropolis.

Bild på Nicholas Wilde och Judy Hops
Foto: Walt Disney

Disneys ”Zootropolis” blev en enorm hit när den släpptes 2016, och därför är det inte lustigt att de planerar två uppföljare. 

Zootropolis drog in hela 1 miljard dollar och med en budget på 150 miljoner dollar, så ekonomiskt har det gått väldigt bra för filmen. Den har dessutom betyget 8.0/10 på IMDb, och kammade hem Oscarn för bästa animerade film.

I  en intervju med Blog Mickey i veckan berättade skådespelaren Tommy Lister, som gjorde rösten till Finnick, en karaktär som hjälper Nick Wilder (Jason Bateman) att bedra folk, att Disney jobbar på två uppföljare.

Tommy Lister berättar följande:

Jag kan säga med all säkerhet att jag gör en till Zootropolis med Disney. Vi gör sammanlagt tre stycken… 

Vi har dock inte fått veta om Byron Howard och Rich Moore kan tänkas att återvända och göra fler Zootropolis filmer. Vi vet heller inte vilka producenter som kommer att medverka. Värt att känna till är att på Disneyland i Shanghai så byggs det just nu ett stort Zootopia.

Vad tror du, kommer vi få se fler Zootropolis filmer? Läs också om att Brad Bird som gjort Superhjältarna, Råttatouille och Järnjätten kommer att göra musikal,

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.