Michael B. Jordan i film på Tom Clancy bok – då har den premiär

Michael B. Jordan i film på Tom Clancy bok – då har den premiär

Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 06 februari 2019 kl. 12:02

Michael B. Jordan uppges vara klar för Tom Clancy-filmatiseringen "Without Remorse".

Vi har nu fått veta att filmen baserad på den kända författaren Tom Clancys roman "Without Remorse" kommer att ha premiär 2020. Amerikanska medier rapporterar att Michael B. Jordan är klar för huvudrollen. 

Det är produktionsbolaget Paramount Pictures som gör film på den välkända boken Without Remorse och premiären landar på biografer 18 september 2020.

Enligt Hollywood Reporter får vi se skådespelaren Michael B. Jordan i rollen som kommer John Clark, en före detta marinsoldat som nu leder en elitgrupp med uppdraget att sätta dit de terrorister som orsakat stor skada på en viktig kvinna i hans liv. Denna grupp kallar sig Rainbow Six.

Tidigare har Willem Dafoe spelat Clark i filmen Clear and Present Danger och Liev Schreiber spelade honom i The Sum of all Fears. Nu är det alltså Michael B. Jordans tur att axla huvudrollen.

Stefano Sollima som bland annat skrivit manus till Sicario 2: Soldado kommer att regissera projektet. Läs mer om Michael B. Jordans medverkan i nästa Tom Clancy-filmatisering, Without Remorse.

Gillar du filmerna som baseras på Tom Clancys romaner?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL