Michael B. Jordan i film på Tom Clancy bok – då har den premiär

Michael B. Jordan uppges vara klar för Tom Clancy-filmatiseringen ”Without Remorse”.

En bild av Michael B Jordan
Foto: The Geek Mansion – Michael B Jordan

Vi har nu fått veta att filmen baserad på den kända författaren Tom Clancys roman ”Without Remorse” kommer att ha premiär 2020. Amerikanska medier rapporterar att Michael B. Jordan är klar för huvudrollen. 

Det är produktionsbolaget Paramount Pictures som gör film på den välkända boken Without Remorse och premiären landar på biografer 18 september 2020.

Enligt Hollywood Reporter får vi se skådespelaren Michael B. Jordan i rollen som kommer John Clark, en före detta marinsoldat som nu leder en elitgrupp med uppdraget att sätta dit de terrorister som orsakat stor skada på en viktig kvinna i hans liv. Denna grupp kallar sig Rainbow Six.

Tidigare har Willem Dafoe spelat Clark i filmen Clear and Present Danger och Liev Schreiber spelade honom i The Sum of all Fears. Nu är det alltså Michael B. Jordans tur att axla huvudrollen.

Stefano Sollima som bland annat skrivit manus till Sicario 2: Soldado kommer att regissera projektet. Läs mer om Michael B. Jordans medverkan i nästa Tom Clancy-filmatisering, Without Remorse.

Gillar du filmerna som baseras på Tom Clancys romaner?

About Kristian Andersson 1286 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.