Då kommer Comic Con till Stockholm

Comic Con Stockholm 2018

Nordens största populärkulturella event Comic Con Stockholm återvänder i september till Kistamässan. Efterfrågan hos både utställare och besökare har varit stor, berättar Christian Kullman, ansvarig för eventet.

– Förra året blev en stor succé med nytt rekord över 31 000 besökare. Vi, tillsammans med alla våra partners, utställare och sponsorer, är överlyckliga över den respons och intresse som finns för Comic Con här i Sverige. Vi är väldigt förhoppningsfulla inför årets mässa den 13-15 september på Kistamässan i Stockholm, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

– I dagsläget har vi redan mer än 50 utställare och partners bokade till eventet, och en hel del nyheter och överraskningar står att vänta för att fortsätta utveckla eventet för alla våra fans. Vi hoppas också kunna utannonsera vår första stora internationella gäst inom kort, fortsätter Christian Kullman. Pamela Anderson var en av förra årets gäster.

Nu startar också sökandet efter den person som kommer att få äran att ta fram årets officiella Comic Con Stockholm poster. Detta efter den omtyckta succén tillsammans med konstnären William Puekker som skapade förra årets poster på temat Where Heroes Meet.

Comic Con Stockholm genomförs den 13–15 september 2019 på Kistamässan i Stockholm, vilket också blir det tredje året under Easyfairs-koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Belgien och Nederländerna.

Ser du fram emot eventet?

About Sebastian Håkansson 389 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.