Kevin Hart leder Oscarsgalan 2019

Komikern Kevin Hart är vår nästa Oscarsvärd.

Bild på Kevin Hart
Foto: ABC

Skådespelaren och komikern Kevin Hart kommer att leda den 91:a Oscarsgalan, som hålls nästa år. Det har också lovats att själva galan inte kommer att dras ut och bli onödigt lång, de siktar på tre timmar.

Det var på Twitter som skådespelaren och komikern Kevin Hart berättade att han ska leda Oscarsgalan nästa år. Detta blir den 91:a Oscarsgalan i ordningen och denna gången kommer den att övervakas av de nya producenterna Donna Gigliotti och Glenn Weiss. Men Hart är inte helt novis eftersom han tidigare varit värd av MTV Movie Awards tidigare tillsammans med Dwayne Johnson.

The Hollywood Reporter rapporterar också att vissa av priserna inte kommer att delas ut under själva livesändningen av galan eftersom det tar alldeles för långt tid. Det är ju trots allt hela 24 gyllene statyetter som ska delas ut.

Vet du vilka som vann på förra årets Oscarsgala? Om inte så kan du se dem här!

Oscarsgalan hålls den 24 februari 2019.

View this post on Instagram

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same…I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time….To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time….I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ….now it’s time to rise to the occasion #Oscars

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Tycker du att Kevin Hart passar som nästa Oscarsvärd? Om inte, vem skulle du annars vilja se?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.