Trailer till Disneys Nötknäpparen släppt

Den sista trailern till ”Nötknäpparen och de fyra världarna” har släppts.

På bilden ser du Clara
Foto: Besthqwallpapers

Just nu jobbar Disney på sin kommande film ”Nötknäpparen och de fyra världarna”, i vilken vi får se kända namn som Morgan Freeman, Helen Mirren och Mackenzie Foy. Nyligen släppte Disney den sista trailern innan premiären.

Walt Disney Pictures har precis släppt sin sista trailer till Nötknäpparen och de fyra världarna bara veckor ifrån premiären.

I filmen följer vi Mackenzie Foy i rollen som Clara. Hon försöker få tillbaka en magisk nyckel till att låsa upp en speciell gåva som hon har fått av sin gudfar Drosselmeyer (Morgan Freeman). Hon letar över hela Snölandet, Blomlandet, Godislandet och ett eldrike där Mother Ginger (Helen Mirren) styr. En annan skådespelare vi kommer att få se är Keira Knightley som spelar en socker-fe.

Filmen är inspirerad av E.T.A. Hoffmans saga Nötknäpparen och Tjajkovskijs balett med samma namn. Filmen regisseras främst av svenske Lasse Hallström, men även Joe Johnston (Captain America: The First Avengers) har fått regissera vissa komplimenterade scener.

Ashleigh Powell har skrivit manus till filmen medans Mark Gordon och Larry J. Franco producerar.

Se den senaste trailern här,

Vad tycker du om den senaste trailern till ”Nötknäpparen och de fyra världarna”?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.