Nytt material till X-Men: Dark Phoenix spelas in

Nu påbörjas omfattande inspelningar av nytt material till ”X-Men: Dark Phoenix”.

På bilden ser du X-Men gänget
Foto: We Got This Covered

Efter många om och men har inspelningarna av nytt material till ”X-Men: Dark Phoenix” påbörjats. Något som ska ta flera månader. Premiären skjuts därmed upp från november i år till februari 2019.

Produktionsbolaget 20th Century Fox har varit tvungna att spela in nytt material till den kommande filmen X-Men: Dark Phoenix. Filmens regissör Simon Kinberg har lagt ut nya bilder på sociala medier där han berättar att de nu är igång med restarbetet. Dessa nya tagningar innefattar också Sophie Turner som spelar Jean Grey i filmen.

Tydligen innefattar det nya materialet ganska stora delar av filmen och kommer att ta flera månader att färdigställa. 20th Centrury Fox har inte gått ut med varför man vill spela in nytt material, men troligt vis är det för att de inte är nöjda med det som redan har spelats in.

Vi vet sedan tidigare att filmen skulle haft premiär i november men nu flyttas premiären till februari nästa år. Anledningen till att de också skjuter fram filmen, beror på att den krockar med andra hjältefilmer som The New Mutants och Gambit.

Läs mer om varför X-Men: Dark Phoenix blir försenad här!

Här nedan ser du bilderna Simon Kinberg delat på sociala medier:

Getting ready for a little pickup… #xmendarkphoenix 2/14/19🔥

A post shared by Simon Kinberg (@simondavidkinberg) on

Phoenix

A post shared by Simon Kinberg (@simondavidkinberg) on

when your directing shadow takes things too far #twins

A post shared by Simon Kinberg (@simondavidkinberg) on

Är du besviken på att X-Men: Dark Phoenix skjuts upp?

About Kristian Andersson 1057 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.