Senaste nytt om Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood

Bilder på Margot Robbie i Quentin Tarantinos kommande film ”Once Upon a Time in Hollywood”.

USA Tony: Margot Robbie

Det släpptes för ett tag sedan en bild av Margot Robbie som skådespelerskan Sharon Tate – här nedan kan du se de senaste bilderna.

Margot Robbie har precis delat med sig av den första bilden på Sharon Tate i Quentin Tarantinos nästa film Once Upon a Time in Hollywood.

Skådespelaren som bland annat gjort filmen I, Tonya släppte i måndags en första bild på henne på Instagram där hon spelar Sharon Tate. Tate blev mördad 1968 av Manson-familjen där ledaren var Charles Manson.

På bilden här nedan kan du se Robbie i långt blont hår, precis som Tate. I filmen bor Tate precis bredvid TV-stjärnan Rick Dalton som spelas av Leonardo DiCaprio och hans stuntdubbel Cliff Booth som spelas av Brad Pitt.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Det är inte enbart de välkända skådespelarna som DiCaprio, Pitt och Robbie som kommer att ha en roll i Tarantinos senaste film, utan också Burt Reynolds, Luke Perry, Emile Hirsch och Dakota Fanning. Once Upon a Time in Hollywood blir Tarantinos nionde film, och om det stämmer att han bara ska göra tio filmer, är det här alltså hans näst sista film.

Filmen har premiär den 9 augusti 2019. Ser du fram emot Tarantinos nästa film?

About Kristian Andersson 972 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.