EXTRA: Terry Crews berättar om övergreppen och avhoppet från Expendables 4

Terry Crews kommer inte längre att medverka i ”The Expendables 4”.

Skådespelaren Terry Crews.
Skådespelaren Terry Crews.

Action- och humorstjärnan Terry Crews berättar hur han blivit sexuellt trakasserad av en filmproducent och valt att hoppa av ”Expendables 4”.

Actionstjärnan Terry Crews som bland annat har en roll i populära serien Brooklyn Nine-Nine där han spelar polisen Terry Jeffords. Under de senaste veckorna har vi kunnat läsa en hel del om Crews, men inte om hans karriär. Han är en av de första männen efter Weinsteinskandalen som klivit fram och berättat om hur han sexuellt trakasserats i Hollywood.

Denna vecka gjorde Crews ett uttalande där han delade med sig av det sexuella trakasseri han utsatts för. Hela uttalandet sändes live på gratiskanalen C-SPAN i USA, men mycket material ligger också ute på Twitter, så att omvärlden kan ta del av Crews ord.

I samband med sitt uttalande går Crews ut med att han inte kommer att medverka i filmen The Expendables då en av producenterna till filmen bett honom att lägga ner stämningen om trakassaerier.

Crew får frågan om han kan tänka sig att åter igen ha en roll i nästa ”Expendables” och svarar: 

Nej. Förövare försvarar förövare – och det här är en sak jag var tvungen att ta ett beslut kring, var jag skulle dra gränsen. Kommer jag att vara en del av detta eller kommer jag att ta ståndpunkt? Det finns projekt jag var tvungen att tacka nej till. 

Här kan du se klippet där Crews berättar om övergreppet han utsatts för:

About Kristian Andersson 1229 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.