Första bilden på John Malkovich som mästerdetektiven Hercule Poirot

John Malkovich spelar ”Hercule Poirot”.

John Malkovich som Hercule Poirot

Inom en ganska snar framtid kommer vi att få se en serie på tre delar om mästerdetektiven Hercule Poirot som löser brott i England.

Enligt Deadline har BBC och Amazon nyligen gått ut med första bilden på John Malkovich som detektiven Hercule Poirot i  en serie i tre delar. Serien är baserad på flera böcker där Hercule Poirot har huvudrollen som detektiv. Agatha Christie är författaren som skrivit dessa berättelser; hon brukar kallas ”Detektivromanernas drottning”.

Böckerna är välskrivna och det blir säkerligen en utmaning att skriva om dem till filmmanus, men hon som fått uppgiften är Sarah Phelps.

Serien kommer att utspela sig i 30-talets England där en okänd seriemördare mördar flera offer.

Deadline: John Malkovich som Hercule Poirot

Kommer du se serien då den landar på tv?

About Kristian Andersson 1275 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Comment on Första bilden på John Malkovich som mästerdetektiven Hercule Poirot

  1. Nej, faktiskt inte. Jag menar se på honom!
    Agatha Christie skrev att han är en man runt i 60 års ålder och skäms för gråa hårstrån så han färgar håret och mustagen svart och har inget skägg. Senaste tiden så har några skådespelare förstört Poirots utseende genom att vara gråhåriga och denna mannen tror jag garanterat han blir den sämsta, RESPEKTLÖST!!!

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.