Stephen Merchant – Agent i JoJo Rabbit

Komikern spelar Gestapo-agent i Nazist-satiren ”JoJo-Rabbit”.

Här ser du en bild på Stephen Wire
Supervisor Wire: Stephen Merchant

Vi har tidigare i veckan rapporterat att ”Game of Thrones” skådespelaren Alfie Allen har gått med i Taika Waititis nya projekt, ”JoJo-Rabbit”. Nu vet vi att även Stephen Merchant ansluter sig till filmen.

Skådespelaren och komikern Stephen Merchant, som vi känner igen från Logan och Extras, har nyligen gått ut på Instagram att han kommer medverka i den omtalade Nazist-satiren JoJo Rabbit. Han kommer alltså jobba tillsammans med Taika Waititi i denna annorlunda film om andra världskriget.

JoJo Rabbit handlar om en liten pojke (Roman Griffin), som uppfostras av sin frånskilda mamma (Scarlett Johansson). Den enda ”person” han litar på är sin osynliga låtsasvän, Adolf Hitler. Pojken är fostrad till patriot och varit en del av Hitlerjugend, men världen sätts i gungning när han träffar en judisk flicka (Thomasin McKenzie)

Stephen Merchant ska spela Gestapo-agenten Captain Deertz och synas tillsammans med skådespelarna Sam Rockwell, Rebel Wilson och Alfie Allen.

Här kan du se Instagramet Stephen Merchant lade upp:

Vad tror du om ”JoJo Rabbit”?

About Kristian Andersson 1275 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.