Jake Gyllenhaal skurk i nästa Spider-Man

Det är nu klart att Jake Gyllenhaal ska spela skurken Mysterio i nästa Spider-Man.

Den klassiska skurken Mystero från Spider-Man.
Mysterio. Foto: Marvel.

Nästa film om Spider-Man är under utveckling. Nu är det klart att den väggklättrande superhjälten kommer att möta motstånd av skurken Mysterio, som ska spelas av Jake Gyllenhaal.

Engelska webbsidan The List var först ut med att Jake Gyllenhaal kommer att ta över rollen som skurk i den nya Spider-Man-filmen. Gyllenhaal ska spela Mysterio och filmen ska göras av produktionsbolaget Sony Pictures.

Mysterio är en ikonisk skurk som titt som tätt dyker upp i Spider-Mans universum. Han är känd för att bära en hjälm av glas och en mantel. Han besitter dock inte några super krafter men han är en mästare på illusion, hypnos och är riktigt skicklig i strid, något som gör honom svår att besegra.

För tillfället har Gyllenhaal mycket för sig då han producerar och medverkar i filmen The American, men därefter är det dags att ikläda sig den lila manteln.

Vad tror du om Jake Gyllenhaal som Mysterio?

Du har väl inte missat vår lista över de bästa filmerna från 2018.

About Kristian Andersson 1216 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.