Ny officiell trailer till Solo: A Star Wars Story

Den officiella trailern till Solo: A Star Wars Story är nu släppt.

Solo: A Star Wars Story.
Joonas Suotamo, Woody Harrelson och Alden Ehrenreich i Solo: A Star Wars Story. Foto: Disney.

Den unge Han Solo är snart här i sitt eget filmäventyr. Den officiella trailern till Solo: A Star Wars Story är nu släppt.

Han Solo är en ung smugglare och pilot som antar ett farligt uppdrag som tar honom djupt in i den kriminella undre världen. Han träffar sin framtida vän och andre pilot wookien Chewbacca och stöter även på Lando Calrissian.

Produktionen har kantats av problem och regissörsbyten som slutade med med Ron Howard bakom spakarna. Alden Ehrenreich spelar Han Solo och Donald Glover Lando Calrissian. Finske förre detta basketspelaren Joonas Suotamo har spelat Chewbacca sedan Star Wars: The Force Awakens och fortsätter att göra det även i denna film. Andra skådespelare som medverkar är Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany och Thandie Newton.

Solo: A Star Wars Story har nu släppt den officiella trailern som går att se här nedan. Filmen kommer bland annat att ha premiär på filmfestivalen i Cannes.

Vad tycker du om den nya officiella trailern till Solo: A Star Wars Story?

About David Lindahl 450 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.