Tävling: Vinn Justice League-paket för samlare

Svara på två frågor och tävla om Justice Leage-prylar.

Hjältarna i Justice League.

En av förra årets stora biofilmer var ”Justice League”, där DC Comics mest populära hjältar slogs sida vid sida för att rädda jorden. Den 26 mars hade filmen äntligen premiär på DVD, Blu-ray och 4K UHD. I samband med detta har vi ordnat en tävling om 4 paket med fina samlarprylar. 

Justice League var tveklöst en av fjolårets mest efterlängtade biofilmer. Att se Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman och Cyborg stå sida vid sida och rädda jorden från undergång har varit en dröm för många hjältefantaster. Att Wachmen-regissören Zack Snyder och Avengers-regissören Joss Whedon var involverade som regissör bidrog givetvis till hypen.

Batman och Wonder Woman måste snabbt hitta andra personer med övermänskliga egenskaper för att de tillsammans ska kunna bekämpa ett nytt hot. Men trots denna enastående grupp av superhjältar – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash – så kan det redan vara försent att rädda jorden från ett angrepp av katastrofala proportioner.

Nu finns filmen äntligen tillgänglig på DVD, Blu-ray och 4K UHD, så att du kan återvända till hjältarnas fantastiska värld i ditt egna vardagsrum. Av anledningen med detta har vi ordnat en tävling om 4 x 1 paket med samlarprylar för DC-älskaren i form av en affisch, en mugg och en tote bag:

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna nedanför och därefter fylla i dina personuppgifter. Tävlingen pågår till den 14 april. Lycka till!

Vilken av följande filmer har Zack Snyder INTE regisserat?
Batman v Superman: Dawn of Justice
300
Spider-Man: Homecoming

Rätt!

Fel!

Vem är det som spelar Wonder Woman?
Gal Gadot
Natalie Portman
Margot Robbie

Rätt!

Fel!

Dela detta quiz för att visa ditt resultat!

Personuppgifter

Tävling: Justice League

Jag fick %%score%% utav %%total%% rätt!

%%description%%

%%description%%

Loading...

About Eric Diedrichs 662 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.