Ny bild på Renée Zellweger i hennes kommande film Judy

Renée Zellweger ska spela karaktären Judy Garland i den nya filmen Judy.

Det har precis släppts en bild på Zellweger då hon antagligen är mitt uppe i ett songnummer. I denna nya film kommer Zellweger att spela show business-legenden Judy Garland.  Film görs genom den brittiska kanalen BBC och Ingenious Media. 

Filmens handling har sin start 1968, alltså en bit före hennes död den 22 juni 1969. Judy hade under 1968 tagit sig till London för att medverka i flera konserter som snabbt såldes ut, alla ville se Judy Garland. I filmen kommer vi att få följa stjärnan bakom kulisserna och allt det komplicerade i hennes liv.

Brittiska Rupert Goold, som vanligtvis regisserar teater, kommer att regissera filmen. Eftersom Judy ska följa stjärnans liv kan vi ana att filmen kommer att bli väldigt innehållsrik. Manuset skrivs av Tom Edge. Fler skådespelare som medverkar är Jessie Buckley, Finn Wittrock och Michael Gambon.

Här nedan kan du se den första bilden ur filmen Judy

Vad tror du om Renée Zellwegers kommande film ”Judy”?

About Kristian Andersson 1044 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.