Kristen Wiig bekräftad antagonist i ”Wonder Woman 2”

Kristen Wiig är nu bekräftad för rollen som antagonisten Cheetah i Wonder Woman 2.

Regissören bakom Wonder Woman 2, Patty Jenkins, har bekräftat att Kristen Wiig kommer att spela skurken Cheetah i uppföljaren till Wonder Woman. Redan förra veckan fick vi reda på detta, men då var det inte till 100 procent säkert.

På Twitter säger Patty Jenkins:

Jag är så exalterad över denna nyhet. Ja, det är sant, och vi är så oerhört lyckliga att välkomna den fantastiska Kristen Wiig till vårt Wonder Woman-gäng. Jag kan inte vänta på att äntligen få arbeta med en av mina favoriter, jag är också exalterad att få jobba vidare på det vi redan är klara med nämligen Cheetah.

Manuset till filmen är skrivet av Dave Callaham och Geoff Johns. Gal Gadot återvänder till projektet. Filmen kommer att påbörja inspelningarna i maj. Filmen kommer att ha premiär 2019.

Vad tror du om Kristen Wiig som antagonist?

About Kristian Andersson 1172 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.