Michael Bay avslöjar sina två kommande filmer

Michael Bay har nu bestämt sig för vilka filmer som kommer att bli hans nästa.

Michael Bay berättar att han har sina två nästkommande filmer klara för sig. 6 Underground och Robopocalypse, som han redan har jobbat en hel del på.

Michael Bay har gjort många filmer med väldigt stor budget som Transformers och Armageddon. Därför kan vi förvänta oss att hans nästkommande filmer 6 Underground och Robopocalypse också får en saftig budget.

Manusförfattaren till Deadpool Rhett Reese ska skriva manus till 6 Underground. David Ellison, Dana Goldberg och Don Granger och sistnämnda kommer producera filmen åt filmbolaget Skydance.

Manuset är redan klart men filmen börjar spelas in någon gång under sommaren 2019. Efter 6 Underground kommer Bay lägga all sin energi på Robopocalypse en film som baseras på Daniel H. Wilsons sci-fi.roman.

I filmen kommer Bay att samarbeta med Steven Spielberg. Anledningen till att inte Spielberg regisserar Robopocalypse är för att han en del gånger har skjutit upp projektet och nu lämnar över regissörsrollen till Bay. I Spielbergs version var det tänkt att Chris Hemsworth skulle haft en huvudroll, men så blir det inte nu.

Även om Michael Bay har sagt att han ska göra två nya filmer de kommande åren, fick vi för ett tag sedan reda på att han kanske ska göra superhjältefilmen Lobo med. Det blir i så fall Bays första superhjältefilm.

Vad tror du om Michael Bays nya storfilmer?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.