Tävla och vinn Blade Runner 2049 på Blu-ray

Nu kan du tävla om Oscarsnominerade Blade Runner 2049 på Blu-ray.

Foto: Warner Bros Pictures

I samarbete med UIP har vi anordnat en tävling om tre exemplar av Denis Villeneuves “Blade Runner 2049”. Tävlingen pågår till och med den 8 mars. 

Blade Runner 2049 lyckades med det omöjliga. En kritikerrosad och bejublad uppföljare på en 35 år gammal film. Ryan Gosling anslöt till den dystopiska världen som Blade Runnern ”K” och Harrison Ford återvände i den ikoniska rollen som Deckard.

Filmen uppmärksammades inte minst för sin slående visuella och auditiva approach som den också Oscarsnominerades för i kategorierna ”Bästa produktionsdesign”, ”Bästa foto”, ”Bästa visuella effekter”, ”Bästa ljudredigering” och ”Bästa ljudmix”.

Nu har du chansen att vinna ditt alldeles egna Blu-ray-exemplar av den hyllade science fiction-thrillern. Tillsammans med UIP lottar vi ut nämligen tre stycken splitternya Blu-ray-exemplar. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna nedanför och skicka in dina adressuppgifter i efterföljande formulär. Tävlingen pågår till den 8 mars.

Vem regisserade den första Blade Runner-filmen?
Peter Jackson
James Cameron
Ridley Scott

Rätt!

Fel!

I vilken stad utspelas filmernas handling?
Los Angeles
Washington DC
New York

Rätt!

Fel!

Dela detta quiz för att visa ditt resultat!

Subscribe to see your results

Tävling: Blade Runner 2049

Jag fick %%score%% utav %%total%% rätt!

%%description%%

%%description%%

Loading...

About Eric Diedrichs 664 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.