Nu kan du få vara med och röstskådespela i Pelle Kanin

Var med i Musikhjälpens tävling om att få röstskådespela i ”Pelle Kanin”.

Pelle Kanin
FOTO: Sony Pictures

Har du också drömt om att vara en lysande stjärna på filmhimlen? Nu ger United International Pictures Sweden och Sony Pictures dig en unik chans till att få vara en del av Sonys Pictures nästa animerade storfilm – Pelle Kanin. 

Tävlingen sker tillsammans med Musikhjälpen som anordnas i ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen. Tävlingsformatet är en budgivning som sker på Tradera. Vinnaren med högst bud kommer att få vara med och dubba filmatiseringen av Beatrix Potters klassiska saga om den rebelliska gnagaren Pelle Kanin, som försöker att smyga in till bondens grönsaksodling.

Bland de klara svenska skådespelarna finner vi bland andra Musikhjälpens programledare Molly Sandén och hennes systrar Mimmi och Frida, som kommer att göra rösterna till Pelles busiga systrar. Vilken roll du får beror på din rösts karaktär och det är 1-2 repliker som ingår i auktionen. Inspelningen sker i januari 2018 i Stockholm, exakt när bestäms i samråd med vinnaren. Eventuell resa till huvudstaden ingår i vinsten. Här hittar du mer information om tävlingen.

Barn är inte till salu:

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Men det går att minska barns utsatthet och hjälpa dem som har räddats till ett bättre liv. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

About Eric Diedrichs 792 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.