Jennifer Lawrence producerar kommande filmen Burial Rites

Jennifer Lawrence kommer att producera och medverka i filmen Burial Rites.

Från början såg det ut som att Jennifer Lawrence skulle göra filmen Burial Rites med Hunger Games regissören Gary Ross. Men nu verkar det som att filmen blir aktuell med en annan regissör nämligen Luca Guadagnino som har gjort aktuella filmen Call Me By Your Name. Vår recension på den filmen kan di läsa här.

Detta ärn en imponerande vändning av Luca Guadagnino att gå från en dramatisk kärleksfilm till att nu göra ett kriminaldrama. Guadagnino kommer att jobba med produktionsbolaget TriStar Pictures och filmen ska följa författaren Hannah Kents bok Burial Rites från 2013.

Jennifer Lawrence själv kommer att producera projektet. Burial Rites ska handla om Agnes Magnusdottir, den sista kvinnan som avrättades på Island år 1830. Agnes har blivit anklagad för att ha mördat två män via anlagda bränder.

Vad tror du om filmen Burial Rites och Jennifer Lawrence som producent?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.