Snart över för Robert Downey Jr. som Iron Man?

Skådespelaren Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.

I en intervju med News.com.au berättar Robert Downey Jr. att han kanske inte är långt ifrån att lägga Iron Man på hyllan. Han nämner bland annat att han valde att stanna kvar för Avengers: Infinity War, mycket på grund av regissörerna Joe och Anthony Russo, men säger samtidigt att han nog borde sluta innan det börjar bli pinsamt.

Marvel Studios chefsproducent Kevin Feige har tidigare sagt i intervjuer att det inte finns några fler filmer inplanerade för bland annat Iron man och Captain America, och att deras framtid i franchisen är hittills okänd. Om det innebär att karaktärerna dör i de två kommande Avengers-filmerna är oklart, men med två så pass stora filmer där i princip alla hjältar i hela deras universum går samman mot titanen Thanos, är det ganska sannolikt att någon kommer att stryka med.

LÄS OCKSÅ: Filmtopps recension på The Avengers: Age of Ultron (2015)

Vad tror du, kommer Captain America och Iron Man att gå döden till mötes i de kommande Avengers-filmerna?

About David Lindahl 497 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.