Guillermo del Toro ångrar att han inte gjorde Harry Potter

Bild på regissören Guillermo del Toro.
Regissören Guillermo del Toro.

Den mexikanske regissören Guillermo del Toro berättade nyligen i en intervju med IndieWire att han erbjöds möjligheten att regissera en film i Harry Potter-serien, men valde att tacka nej. Idag ångrar han det beslutet och menar att med tanke på vad hans nära vän och kollega Alfonso Cuarón gjorde med tredje filmen, Harry Potter och fången från Azkaban, hade det varit intressant för honom själv att få prova.

Alfonso Cuarón har själv också sagt i intervjuer att det var del Toro som övertalade honom att acceptera erbjudandet att regissera en Harry Potter-film från första början. Med tanke på del Toros imponerande cv med filmer som Pans labyrint, Hellboy-filmerna och Pacific Rim, kunde det troligen ha blivit ett lyckat samarbete.

LÄS OCKSÅ: Filmtopp rankar Harry Potter-filmerna från sämst till bäst

Vad tror du, borde Guillermo del Toro ha regisserat en Harry Potter film, och i sådana fall vilken?

About David Lindahl 500 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

1 Trackbacks & Pingbacks

Comments are closed.