Bill Paxton död 61 år gammal

Bill Paxton

Den amerikanska skådespelaren Bill Paxton ska enligt Variety ha avlidit efter komplikationer av en hjärtoperation.

Bill slog igenom på 80-talet efter att först ha fått en liten roll i James Camerons film Terminator och senare en större i Aliens. 90-talet räknas nog som hans storhetstid när han medverkade i kända filmer som Twister, Titanic, Tombstone och Joe Jättegorillan.

Bill Paxton var en mångsidig skådespelare och nominerades till totalt fyra stycken Golden Globes, varav tre från hans kända serie Big Love, där han spelade en polygamist som hade ett förhållande med tre fruar. Han blev 61 år gammal.

Vilken filmroll minns du mest Bill Paxton från?

About David Lindahl 496 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.