Suicide Squad floppar – fans vill stänga av betygsättning

suicide-squad-reshoots-harley-quinn-margot-robbie

Om du får tro på en stor mängd kritiker och många icke-fans är Suicide Squad en flopp. Filmen hade skyhöga förväntningar på sig och många tycks ha blivit besvikna. Filmen var nästa DC-comicsfilmatiseringen efter Batman V. Superman: Dawn of Justice som blev totalsågad.

Nu har DC-fansen tröttnat och anser att kritiker på filmsajten, Rotten Tomatoes, ger DC-filmerna på tok för hårda recensioner. Fansen vill nu se att sajten läggs ned och har påbörjat en namninsamling med begäran att Rotten Tomatoes försvinner. Igår var det redan över 11 000 personer som hade skrivit på och visat sitt stöd för förslaget.

About Axel Diedrichs 656 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.