Margot Robbie vägrade att gå ner i vikt

1425307280510.cached

Margot Robbie blev snabbt en av Hollywoods mest älskade skådespelare sedan hennes genombrott i The Wolf of Wall Street (2013). Anledningen till att hon vägrar gå ner i vikt kanske gör att vi kommer att älska henne ännu mer?

LÄS OCKSÅ: Recensionen: The Legend of Tarzan

Den Australiensiska skådespelaren blev uppmanad att gå ner i vikt av filmbolagen för att kunna spela rollen i The Legend of Tarzan. Men Robbie vägrade eftersom det hade betytt att hon inte längre kunde gå till puben och avnjuta en kall öl, kanske med sina vänner.

Margot har bemöt producenternas krav genom att säga att tjejer i början av 1900-talet antagligen inte tänkte på att vara smala som en pinne.

Hon säger följande till WJLA:

It’s the 19th century (in the film) – if she’s got a bit of weight on her, it’s probably a good thing. I’m not going to look thin just for the sake of it. It was my first time living in London properly and I wanted to try every pub.

Vi på Filmtopp tycker att hon gjorde helt rätt. Vad tycker du?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.