I Big Eyes lämnar Christoph Waltz sin ”comfort zone”

Christoph Waltz

I en intervju med Digital Spy uppger Christoph Waltz att filmregissören Tim Burton, under arbetet med filmen Big Eyes, dragit den Oscarsbelönade skådespelaren ur hans “comfort zone”. Att Tim Burton fått honom att spela betydligt mer extrovert och manisk än vad han gjort i sina tidigare filmer.

Nu tycker jag i och för sig att Christoph Waltz mer kända roller har varit både relativt extroverta och maniska, även om de har spelats med stor dynamik. Han är en begåvad skådespelare och jag hoppas verkligen att han i Big Eyes bjuder på en ny typ av roll och inte gör ännu en upprepning av den “Waltz” han redan blivit synonym med.

LÄS OCKSÅ: Vår recension av ”Big Eyes”

Big Eyes har varken fått någon lysande kritik och jag är inget större fan av Burtons senaste filmer, men skådespelarensamblen lockar åtminstone mig att bli nyfiken på filmen. Utöver Christoph Waltz är Krysten Ritter (“Breaking Bad”), Jason Schwartzman och fantastiska Amy Adams med.

Tryck här för att läsa mer och se hela intervjun med Christoph Waltz.

För fler recensioner, listor och nyheter, följ Filmtopp.se på facebook och twitter.

About Eric Diedrichs 815 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.