EXKLUSIVT: Se trailern för Peter Mangs – En seriemördares hemlighet

MISSA INTE: Premiär på Viaplay för Peter Mangs – en seriemördares hemlighet

  • Viaplay
Johan Samuelsson Krantz
01 februari 2024 kl. 07:02

Följ med journalisten John Mork på en resa efter sanningen i Floridas träskmarker

Förbered er på en skrämmande resa. Viaplays nya dokumentärserie gräver i Peter Mangs mörka hemligheter och olösta brott i soliga Florida.

Missa inte den kommande dokumentärserien Peter Mangs – En seriemördares hemlighet – premiär på Viaplay i dag, den 1 februari. Viaplays senaste satsning undersöker en hittills outforskad sida av den dömde seriemördaren Peter Mangs, och den avslöjar nya detaljer om tidigare oupptäckta brott i Florida.

Den grävande journalisten John Mork har haft en långvarig kommunikation med Peter Mangs och deras samtal har resulterat i avslöjande upptäckter. En nyckel till mysteriet är ett pappersark från Mangs som innehåller anteckningar och texter till en låt vid namn "Under The Radar."

Det visar sig att Mangs har gömt ledtrådar till två olösta mord i Florida inom låttexten. Serien utforskar Mangs vistelse i Florida, där det visar sig finnas flera olösta mord som sammanfaller med hans tid där.

EXKLUSIVT: Se trailern för Peter Mangs – En seriemördares hemlighet
Foto: Viaplay.

Premiär på En seriemördares hemlighet på Viaplay – ett mordpussel som läggs tillsammans

Dokumentärfilmaren John Mork samarbetar med musikern Christian Olsson för att lösa gåtan och lägga pusslet. Serien består av tre delar och förväntas ge en närmare inblick i Mangs kriminella liv och hans kopplingar till de tidigare oupptäckta brotten i Florida.

Joel Karsberg, exekutiv producent och skapare bakom den internationella kritikersuccén Surviving R. Kelly (2019) kommenterar att denna mystiska mordgåta har fört dem över halva världen. Han ser fram emot att dela de gripande händelserna med publiken och understryker samarbetet med några av de främsta mordutredarna i USA i jakten på sanningen.

"En seriemördares hemlighet" har premiär på Viaplay i dag, den 1 februari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL