Om Filmtopp.se

Filmtopp.se – Sveriges mest tillförlitliga filmmagasin!

Vårt mål är att belysa alla aspekter av filmbranschen för våra läsare, från idé till biopremiär, från Blu-ray till restaurering, från smalt till kommersiellt. För Filmtopp.se är det viktigt att få berätta om både nya talanger och begåvningar i lika hög grad som vi hyllar gamla mästare. Bra film kommer från alla världens hörn och Filmtopp.se:s vision är att sprida den kunskapen vidare till hela publiken.

Ur ett helhetstäckande perspektiv levererar Filmtopp.se ett blandat innehåll bestående av recensioner, intervjuer, filmnyheter och listor både för att vägleda, underhålla och inspirera våra läsare. På Filmtopp.se ska det vara lätt att navigera, utan en massa överflödiga funktioner vars mål är att bedriva försäljning. Hos oss är läsaren och filmen i fokus.

RECENSIONER

Citera gärna våra filmrecensioner, men ange alltid Filmtopp.se som källa och länka tillbaka till oss. Om ni önskar att använda vår betygssymbol i samband med publicering i till exempel en bioannons, kontakta gärna oss innan.

Filmtopp.se betygsätter filmer och TV-serier i skalan 0-5, där 0 är lägsta och 5 högsta betyg. Filmtopp.se använder sig även av halva betygssteg i skalan, exemplevis 4.5, för att på så sätt ge en ännu mer exakt bild av vår bedömning.

Till skillnad från många kommersiella aktörer har Filmtopp.se egna filmkritiker och skribenter som skriver och recenserar. På Filmtopp.se gästspelar även personer som på riktigt arbetar i filmbranschen.

FÖR DIG SOM VILL SKRIVA FÖR FILMTOPP.SE

Är du film- eller journalistikstuderande eller har du ett stort filmintresse och gillar att skriva?

Då kan Filmtopp.se erbjuda dig en bra språngbräda för dig där du får publicera journalistiska arbetsprov. Vår sajt har växtvärk och vi vill alltid erbjuda en möjlighet för satsande ungdomar, om det så bara gäller ett gästspel.

Låter det som något för dig? Kontakta oss för mer information på kontakt@filmtopp.se. 

Som skribent godkänner du genom din medverkan att texterna lagras elektroniskt i vår databas och textarkiv.

FÖR AMBASSADÖREN

Just nu söker Filmtopp.se ambassadörer som vill representera vår verksamhet. Kontakta oss för frågor eller mer information.

KONTAKTA OSS

Har du några synpunkter och/eller funderingar?

Maila direkt till Kontakt@Filmtopp.se. 


 

LEDNING

axel

Axel Diedrichs
Redaktionschef
axel.diedrichs@filmtopp.se

 

eric

Eric Diedrichs
Ansvarig utgivare & Chefsredaktör
eric.diedrichs@filmtopp.se

sebastian

Sebastian Håkansson
MD
sebastian.hakansson@filmtopp.se


 

SKRIBENTER


ÄGARE AV FILMTOPP MEDIA HANDELSBOLAG

Axel Diedrichs
axel.diedrichs@filmtopp.se

Eric Diedrichs

eric.diedrichs@filmtopp.se

Sebastian Håkansson
sebastian.hakansson@filmtopp.se

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*