Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi har varit som bröder"

Ny spinoff för "Fast and the Furious" – Dwayne Johnson återvänder

Johan Samuelsson Krantz
20 februari 2024 kl. 12:02

Efter "Fast X" svala mottagande – nytt kapitel ska få franchisen på fötter

Dwayne Johnsons Hobbs-film ska knyta samman händelserna mellan "Fast X" och den kommande "Fast & Furious 11". Tanken är att vitalisera franchisen på nytt.

För alla er som saknade Dwayne Johnsons karaktär Luke Hobbs i senaste Fast X har nu anledning att jubla. Enligt ScreenRant så återvänder Johnson som Luke Hobbs i en egen Fast and Furious-film efter sin korta medverkan i Fast X.

Trots att Fast X inte inkluderade Hobbs i handlingen, dök karaktären upp i en eftertextscen som antydde en framtida konfrontation med Jason Momoas Dante Reyes. Fast X markerar "The Rocks" återkomst till huvudserien sedan The Fate of the Furious (2017). 

Dwayne Johnson om att sluta fred med Vin Diesel: "Vi har varit som bröder"
Foto: United International Pictures 

Den nya spinoffen förväntas förnya intresset för franchisen

Hobbs-filmen kommer att utspela sig mellan Fast X och Fast & Furious 11, enligt Dwayne Johnsons uttalande till ScreenRant. Detta placerar filmen som ett "nytt kapitel" som ska lägga grunden för Fast X: Del 2. Tillkännagivandet av en Hobbs-spinoff strax efter Johnsons återkomst till franchisen i Fast X förvånade många fans. Detta med tanke på att en uppföljare till förra spinoffen, Hobbs & Shaw (2019), ännu inte hade förverkligats.

Med tanke på att Fast X inte motsvarat förväntningarna varken hos publik eller kritiker så antas den nya spinoffen återuppliva intresset för franchisen på nytt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om premiärdatum.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL