Squid Game på väg att bli Netflix populäraste serie någonsin

Kritikerrosade Squid Game är tillbaka med ny säsong 2024

  • Netflix
Johan Samuelsson Krantz
24 januari 2024 kl. 11:01

Netflix delar med sig av planer för 2024 – en inblick i kommande säsong

Många är vi som väntat otåligt på nästa säsong av den koreanska succén Squid Game. Nu har uppgifter kring säsong 2 av Netflix släppts.

Nu är det bekräftat att säsong 2 av Squid Game (2021) kommer att bli tillgänglig under 2024. Detta rapporterar Screen Rant som tagit del av ett brev från streamingtjänsten till bolagets aktieägare.

Dock så har inget specifikt premiärdatum ännu angetts. Vad gäller innehållet för den nya säsongen så är det flera gamla ansikten från säsong 1 som återkommer. Återkommande skådespelare inkluderar Lee Jung-jae som huvudrollen Seong Gi-hun och Lee Byung-hun som Hwang In-ho, även känd som "Front Man". 

Vi kan även konstatera att karaktären Hwang Jun-ho, polisen som spelas av Wi Ha-joon, tydligen överlevde fallet från klippan och återvänder till säsong 2. Ett flertal nya skådespelare är tillkännagivna, men deras roller är dock ännu inte avslöjade.

Kritikerrosade Squid Game är tillbaka med ny säsong 2024
Foto: Netflix.

Squid Game tillbaka på Netflix 2024 – konfrontation med de ansvariga 

Dessvärre har inte Netflix gått ut med någon specifik handling om vad som kommer att ske i den nya säsongen. Däremot antyder slutet på säsong 1 att huvudkaraktären Seong Gi-hun fortsatt kommer att sträva efter en konfrontation med de skrupelfria individer som ansvarar för spelen.

Som nämnt innan återkommer Hwang Jun-ho, vilket tyder på en sannolik uppgörelse mellan honom och Front Man, vilket var den karaktären som hade för avsikt att döda honom i första säsongen.

Filmtopp håller dig uppdaterad kring släppdatum om kommande säsong 2 av "Squid Game".

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL