Flippad teaser till Barbie-filmen gör parodi på berömda rymdfilmen

Margot Robbie om kommande uppdrag: ”Alla är nog trötta på att se mig”

Emil Oscar Rasmussen
11 januari 2024 kl. 15:01

Margot Robbie tar en paus som skådespelare

Framgångståget har tuffat stadigt framåt för Margot Robbie den senaste tio åren, med den ena succén efter den andra. Men nu kan det dröja ett tag innan vi får se henne på vita duken igen.

Margot Robbie slog igenom med dunder och brak med The Wolf of Wall Street (2013) och sedan dess har karriären gått som på räls. Sedan genombrottet har Robbie radat upp stora roller och framgångsrika filmer, inklusive I, Tonya (2017), Once Upon a Time in Hollywood (2019), The Suicide Squad (2021) och Babylon (2022).

Sedan har vi givetvis förra årets stora vinnare, Barbie, som blev årets stora framgångssaga. Under tio års tid har de tunga rollerna mer eller mindre avlöst varandra, men nu ser det ut som om vi får ha lite tålamod innan nästa film med stjärnan i en av rollerna dyker upp.

Margot Robbie i "Barbie". Foto: Warner Bros.

Margot Robbie om att ta en paus: ”Alla är nog trötta på att se mig”

I en ny, djupgående intervju med amerikanska Deadline avslöjar Margot Robbie att hon sedan debuten aldrig gått så här lång tid utan att skådespela som hon gör just nu. Senast hon befann sig på en inspelning som skådespelare var när hon filmade Barbie, som avrundade sin inspelning i oktober 2022.

– Jag tänker att alla nog är trötta på att se mig vid det här laget. Jag borde nog försvinna från skärmarna ett tag. Helt ärligt, om jag gjorde en ny film för snart skulle folk säga, "Hon igen? Vi hade precis en hel sommar med henne. Vi har gått vidare". Jag vet inte vad jag kommer att göra härnäst, men jag hoppas att det är ett litet tag kvar till det blir av, säger Margot Robbie till Deadline.

Det skådespelarprojekt som just nu ser ut att ligga närmast i tiden för Robbie är en Ocean's Eleven-prequel, men Robbie menar för tidigt att komma med något konkret om den satsningen.

Fokuserar på arbetet som producent

Bara för att vi inte kommer att få se Margot Robbie skådespela den närmaste tiden, betyder det inte att hon avser att ligga på latsidan. Istället har hon den senaste tiden fokuserat helhjärtat på arbetet som producent med sitt bolag LuckyChap, som Robbie själv grundade 2014.

LuckyChap fokuserar huvudsakligen på produktioner med kvinnor i fokus, eller av kvinnliga filmskapare och ha på bara några år haft ett finger med i spelat på flera hyllade filmer. I, Tonya, Birds of Prey (2020), Promising Young Woman (2020), Barbie (2023) och Saltburn (2023) är alla LuckyChap-produktioner.

Framöver väntar dessutom projekt med profiler som Yorgos Lanthimos (My Year of Rest and Relaxation) och Olivia Wilde (Naughty).

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL