Efter olyckan – Jeremy Renner är officiellt tillbaka i arbete: "Nervöst"

Efter olyckan – Jeremy Renner är officiellt tillbaka i arbete: ”Nervöst”

Emil Oscar Rasmussen
11 januari 2024 kl. 10:01

Stjärnan gör comeback efter den livshotande skadan

Efter att nästan ha mist livet i en olycka är skådespelaren Jeremy Renner nu tillbaka i arbete. Han har nu påbörjat inspelningen av den tredje säsongen av "Mayor of Kingstown".

Drygt ett år har passerat sedan skådespelaren Jeremy Renner vara nära att omkomma i en snöplogsolycka. Marvel-stjärnan klarade sig lyckligtvis med livet i behåll och under årets gång har vi kunnat följa hans rehabilitering på sociala medier.

Det hårda arbetet som Renner har lagt ner på att återhämta sig har också burit frukt. Under gårdagen avslöjade skådespelaren att han officiellt är tillbaka i arbete igen.

Efter olyckan – Jeremy Renner är officiellt tillbaka i arbete
Jeremy Renner i "Mayor of Kingstown". Foto: SkyShowtime.

Jeremy Renner är tillbaka efter den livshotande olyckan – ny säsong av Mayor of Kingstown spelas in:

Redan i slutet av december avslöjade skådespelaren Emma Laird att hon snart skulle få se Jeremy Renner igen på inspelningen av den tredje säsongen av Paramount+/SkyShowtime-serien Mayor of Kingstown och under gårdagen ser Renner ut att till sist tagit sig till inspelningen.

På Instagram skriver Jeremy Renner:

Första dagen på inspelningen ... nervös i dag. Hoppas det här funkar [och] att jag FAKTISKT klarar av det här för vår produktions skull och än viktigare för fansen.

Efter olyckan – Jeremy Renner är officiellt tillbaka i arbete: "Nervöst"
Skrämdump från Jeremy Renners Instagram.

Skådespelaren får gott om stöd i kommentarerna från såväl fans som branschkollegor. Bland dem som postat uppmuntran som svar på hans inlägg hittar vi profiler som Mayor of Kingstown-vännerna Hugh Dillon och Nichole Galicia, men även Marvel-bekantingar som Leslie Bibb och stjärnor som Michelle Monaghan, för att bara nämna några.

Jeremy Renner spelar huvudrollen i "Mayor of Kingstown", som följer familjen McLusky i Kingstown, Michigan. De är nyckeln till maktbalansen i en stad som präglas av en fängelseindustri som den enda vinstdrivande verksamheten. Serien ser du på SkyShowtime i Sverige.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL