Recension: Killers of the Flower Moon (2023)

KLART: Nu kommer hyllade Killers of the Flower Moon till streaming

  • Apple TV+
Emil Oscar Rasmussen
04 januari 2024 kl. 15:01

Premiär på Apple TV+ redan i januari

Det är snart dags för streamingpremiär för Martin Scorseses hyllade "Killers of the Flower Moon", med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Filmen har premiär på Apple TV+ redan under första halvan av januari.

I dag avslöjar Apple TV+ att en av höstens största biofilmer, Martin Scorseses Killers of the Flower Moon, kommer till streamingtjänsten redan nästa vecka. Killers of the Flower Moon hade svensk biopremiär så sent som den 20 oktober och har sedan dess hyllats av såväl kritiker som den bredare publiken. Det stjärnspäckade dramat har dessutom belönats med såväl Critics Choice- som Golden Globe-nomineringar.

KLART: Nu kommer hyllade Killers of the Flower Moon till streaming
Foto: Apple Studios.

Martin Scorseses Killers of the Flower Moon har premiär på Apple TV+ i januari

I "Killers of the Flower Moon" har vi under hösten kunnat beskåda en imponerande skådespelarensemble bestående av bland andra Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Brendan Fraser, Jesse Plemons och John Lithgow på vita duken, och snart kan vi beundra dem även hemifrån streamingsoffan.

Apple TV+ avslöjar i ett pressmeddelande att den hyllade filmen har premiär på streamingtjänsten fredagen den 12 januari.

För dig som inte är bekant med filmen är den baserad på David Granns bästsäljare med samma namn och utspelar sig i Oklahoma på 1920-talet. Filmen riktar strålkastaren mot en rad brutala brott som skedde mot den amerikanska urbefolkningen på platsen, det oljeförmögna Osagefolket. Kollers of the Flower Moon är skriven av Scorsese tillsammans med Eric Roth.

Fler kommande premiärer på Apple TV+ hittar du här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL