TIPS: Se Dwayne Johnson och Kevin Hart tillsammans i actionkomedi

TIPS: Se Dwayne Johnson och Kevin Hart tillsammans i actionkomedi

Johan Samuelsson Krantz
29 februari 2024 kl. 06:02

Central Intelligence – på tv i kväll

Dwayne Johnson och Kevin Hart bjuder på en underhållande mix av skratt och spänning i Central Intelligence.

"Central Intelligence" som går på tv i kväll, är en amerikansk actionkomedifilm från 2016, regisserad av Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story, 2004). I huvudrollerna ser vi Dwayne Johnson (Black Adam, 2023) och Kevin Hart (Ride Along, 2014).

Kevin Hart och Dwayne Johnson hade redan tidigare arbetat tillsammans på andra projekt och deras kemi på skärmen speglar verkligen deras verkliga vänskap utanför filmen. Båda dessa herrar gjorde faktiskt sina egna stunt i filmen, utan stuntmän, vilket gav en äkthet till deras prestationer.

Central Intelligence
Foto: United International Pictures.

Actionkomedin Central Intelligence – på tv i kväll

Här följer vi Calvin Joyner, en före detta stjärnidrottsman och nuvarande revisor, spelad av Kevin Hart. Hans liv tar en oväntad vändning när han återförenas med en gammal klasskamrat, Bob Stone, spelad av Dwayne Johnson. Stone var en gång en överviktig och mobbad elev vid deras gymnasium, men har nu genomgått en dramatisk förändring till en vältränad och självsäker CIA-agent.

Joyner dras in i Stones farliga värld av spionage och konspirationer när Stone ber om hjälp för att stoppa en terrorist från att sälja satellitkoder som kan hota hela världen. Det som börjar som en oväntad återförening mellan två gamla vänner blir en spännande jakt genom olika farliga situationer och komiska ögonblick när de försöker rädda dagen.

Missa inte denna actionkomedi på tv i afton på Kanal 9 kl. 22.00.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL