TIPS: nu kan du streama Scorseses storfilm “Killers of the Flower Moon“

TIPS: nu kan du streama Scorseses storfilm “Killers of the Flower Moon“

Axel Diedrichs
06 december 2023 kl. 11:12

Hyllade långköraren nu tillgänglig att hyra och köpa

Kändes det som ett för tungt biopass att se Martin Scorseses extra långa storfilm “Killers of the Flower Moon“? Från och med idag kan du streama den hemma.

Filmen har hyllats av en rad kritiker som en av mästerregissören Martin Scorseses bästa filmer på många år – läs Filmtopps recension av Killers of the Flower Moon här. Även biobesökarna har gett den hög rating på de olika betygssajterna. Men på grund av filmens långa speltid på 3,5 timmar är det många som har dragit sig för att se den på biografen och istället valt att vänta in den på streaming. Nu är dagen för detta kommen.

TIPS: nu kan du streama Scorseses storfilm “Killers of the Flower Moon“
Foto: Apple TV+.

"Killers of the Flower Moon" släpps på Apple TV+ längre fram

Scorseses nya film beskrivs som ett episkt västerndrama om när man upptäckte oljemark i Oklahoma på 1920-talet. Leonardo DiCaprio spelar en man vid namn Ernest Burkhart som börjar jobba för den äldre herren William Hale (Robert De Niro). Hale är en mäktig affärsman med stort inflytande på vad som sker i regionen, och orkestrerar mord efter mord på dess ursprungsbefolkning för sin egen vinning. När FBI börjar nysta i de stigande dödsfallen får både Burkhart och Hale mycket att tänka på.

Mycket om filmens uppmärksamhet har riktats mot att vi äntligen får se De Niro och DiCaprio spela mot varandra i en Scorsese-film. De är båda två lysande i sina roller, men vi ska också ge ett omnämnande filmens tredje stjärna Lily Gladstone. Med stor övertygelse spelar hon en kvinna Ernest förälskar sig i, och som samtidigt är tänkt att ärva ursprungsbefolkningens mark och därför blir av stort intresse för Hale.

"Killers of the Flower Moon" finns nu att hyra och på tjänster som SF Anytime och Blockbuster. Startpriset ligger för stunden på 199kr. Det dröjer innan den blir tillgänglig att se till ett lägre pris. Så småningom kommer den att finnas i prenumerationsutbudet på Apple TV+. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL