Spökjägarna är tillbaka – ny trailer för Ghostbusters: Frozen Empire

Spökjägarna är tillbaka – ny trailer för Ghostbusters: Frozen Empire

Johan Samuelsson Krantz
30 januari 2024 kl. 11:01

Återupplivar Ghostbusters för en ny generation

En ny trailer för kommande "Ghostbusters: Frozen Empire" har släppts. I filmen blandas gammalt med nytt när vi återigen får uppleva magin med de klassiska karaktärerna från förr.

Den gränslöst popkulturella filmfranchisen från 80-talet är nu tillbaka på nytt i ny skepnad med Ghostbusters: Frozen Empire, en efterlängtad uppföljare till Ghostbusters Afterlife (2021). Regin står den luttrade skräckfilmsregissören Gil Kenan även denna gång för, känd för bland annat tv-serien Scream (2016).

En ny trailer för det kommande kapitlet i Ghostbusters-franchisen har släppts och den har skapat stor upphetsning bland fansen genom att återinföra flera älskade karaktärer från tidigare filmer.

Huvudrollerna görs av Paul Rudd (Ant-man), Finn Wolfhard (Stranger Things), Mckenna Grace (The Handmaid's Tale) och Carrie Coon (Gone Girl), och bland de äldre förmågorna återser vi bland annat Bill Murray. Den senaste trailern ger en sneak peek på återkomsten av flera ikoniska Ghostbusters-karaktärer som bidrar till nostalgin.

Ghostbusters tillbaka – kärt återseende av bekanta ansikten

Handlingen tar Spengler-familjen från Oklahoma till New York City, där de hjälper de ursprungliga Ghostbusters med sitt topphemliga forskningslabb. Filmen, inspirerad av den animerade serien, lovar en spännande kamp mot en ond kraft som hotar att leda jorden in i en andra istid.

Filmen fortsätter med berättelsen från föregångaren och här välkomnas ännu fler bekanta ansikten tillbaka, till mångas glädje. För att nämna några så återkommer det kända bibliotekarie-spöket, även känt som "The Gray Lady". Även Annie Potts som Janine gör en uppskattad comeback. Trailern ger oss även en glimt av de älskade Stay Puff mini-marshmallows och den kladdigaste spöket Slimer.

Så alla er nostalgifans därute, håll ut, för snart är de tillbaka.

"Ghostbusters: Frozen Empire" har svensk biopremiär den 29 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL