Regissör säger att Deadpool 3 kommer att ”rädda MCU”

Regissör säger att Deadpool 3 kommer att ”rädda MCU”

Johan Samuelsson Krantz
31 januari 2024 kl. 13:01

Den kommande Deadpool-filmen kan blåsa nytt liv i ett slentrianmässigt MCU

Marvels frälsare? Matthew Vaughn ger en inblick i hur "Deadpool 3" kan rädda och omforma MCU, och förutspår en ny era för Marvels filmuniversum.

Matthew Vaughn regissören bakom X-Men: First Class (2011) och ett passionerad fan av Marvels ikoniska karaktärer, menar att den kommande filmen Deadpool 3 kommer att vitalisera och rädda Marvel Cinematic Universe (MCU). Mötet mellan Deadpool (Ryan Reynolds) och Wolverine (Hugh Jackman) kommer för många gamla Marvelfans att betraktas som spektakulärt och skänka ett förnyat intresse.

I en intervju med BroBible's Post Credit Podcast förutspår Vaughn att de otroliga scenerna där Wolverine och Deadpool interagerar med varann  kommer att verka som en "livgivande stöt" för Marvel-universumet. Vaughn antyder med detta i åtanke att MCU befinner sig i något av ett dekis-tillstånd och behöver något revitaliserande element för att få allt på fötter igen. 

Han uttryckte sin övertygelse om att Ryan Reynolds och Hugh Jackman är på väg att "rädda hela Marvel-universumet" genom sina roller i filmen.

Foto: Marvel Studios.

Vaughns stora förhoppningar på Deadpool 3 – en förhoppning även för Marvel

Vaughn tror mycket på Deadpool 3. Han hoppas att den kommer att skapa en plattform för Marvel Studios att berätta nya fängslande X-Men-berättelser i framtiden som präglas av innovation.

Deadpool 3 har bekräftats innehålla möten mellan Deadpool och Wolverine och förväntas bli en brygga in till MCU från den tidigare eran av Marvelfilmer från 20th Century Fox.

Matthew Vaugh är just nu aktuell med actionkomedin "Argylle" och arbetar även med att ge nytt liv åt Kick-Ass, vars första film han också regisserade 2010.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL